why is my turboprint not registered?

Questions on Installation
Post Reply
huhu
Posts: 3
Joined: Wed Apr 14, 2010 5:41 pm

why is my turboprint not registered?

Post by huhu » Wed Apr 14, 2010 5:43 pm

tried to register turboprint but it wont work
wg:~# tpsetup --install /root/Turboprint.key
OK
wg:~# tpsetup --printkey /root/Turboprint.key
TurboPrint Studio XL 2.14-1 (10-MAR-2010) (c) ZEDOnet GmbH
*** unregistered ***

zedonet
Site Admin
Posts: 1761
Joined: Fri Oct 06, 2006 8:02 am

Post by zedonet » Thu Apr 15, 2010 6:53 am

Please contact us directly via www.turboprint.info -> Contact -> Contact Form and include license information such as your name, order number or invoice number.

huhu
Posts: 3
Joined: Wed Apr 14, 2010 5:41 pm

Post by huhu » Thu Apr 15, 2010 5:02 pm

i would only know why it doesnt hold the key when the message appears that the key is ok?

do you have an idea?

zedonet
Site Admin
Posts: 1761
Joined: Fri Oct 06, 2006 8:02 am

Post by zedonet » Fri Apr 16, 2010 8:53 am

Probably your key is for TurboPrint 1.x, otherwise the name should start with "turboprint2". If you open it in TurboPrint Control, button "About / License" you will be informed if this is the case and you will also see your TurboPrint 1 license number for ordering the upgrade.

huhu
Posts: 3
Joined: Wed Apr 14, 2010 5:41 pm

Post by huhu » Sun Apr 18, 2010 4:41 pm

yes this can be the case.
i thought turboprint key can be used for v1 and v2.

cant look if this key works for v2 because my turboprint is only in command line mode.

Post Reply